Tiemen van Dijk, teambuilder uit Genemuiden

“Zoveel potentie is aanwezig als mensen in hun kracht staan,” zegt Tiemen van Dijk.

Tiemen van Dijk is CEO van Visscher-Caravelle in Genemuiden, marktleider in automatten. Tiemen legt de focus vooral op de onderlinge relatie van mensen; op talent- en teamontwikkeling. De afgelopen jaren heeft het bedrijf met vestigingen in Polen, Mexico en China een snelle groei doorgemaakt en telt wereldwijd 2000 medewerkers. Het leidinggeven over het concern ervaart Tiemen als een bijzonder avontuur: “Het maakt me stil en dankbaar om te ervaren hoeveel potentie en kracht aanwezig is als mensen in hun kracht staan.”

Vestiging Visscher-Caravelle in Genemuiden

BAM Congres 9 & 10 november

Op het BAM Congres zal Tiemen op 10 november delen hoe hij het relationele en team aspect praktisch aanpakt. Met lessen die hij leerde als professionele voetbal-coach, onderbouwd met relatie-principes van de Bijbel, Torah, en denkers als Michael Schluter (Relational Economy) en Christian Schwarz (Natuurlijke gemeente-ontwikkeling). En bovenal gevoed en bekrachtigd door zijn eigen relationele verbondenheid met de Here God. Kortom, op het congres inspiratie vanaf eigen bodem door dit praktische en life-giving voorbeeld van ondernemerschap-met-God en hoe dat uitwerkt en doorwerkt in en vanuit het hele bedrijf.

 

Vooraankondiging BAM Congres 2023

‘Aan de slag met de P’s van BAM: People, Planet, Profit, Pneuma’ is dit jaar het thema. Tiemen gaat handvatten geven hoe we aan de slag kunnen met de P van People. Daarnaast geven we aandacht aan Planet en Profit. Verweven met Pneuma; de Heilige Geest van God ruimte geven in en door onze levens en ondernemingen – tot eer van God.
Tiemen spreekt op vrijdag 10 november op het congres, hier kun je je aanmelden voor donderdag 9 november en/of de vrijdag >>

 

 

Authentic Business

Als spin-off van het laatste congres, is een team in Nederland aan de slag met het Authentic Business-gedachtegoed: het ontwikkelen van een leven-gevende cultuur in bedrijven of organisaties. Thomas Matthews uit het VK (een alias vanwege zijn activiteiten in gesloten landen) zal in november opnieuw workshops verzorgen op het congres, maar mocht je aan willen haken bij de activiteiten van het team in NL stuur ons dan een mailtje >>  

 

Visscher-Caravelle >>

Blijf op de hoogte van Business as Mission Nederland en meld je aan voor de BAM-update >>