Terugblik BAMCongres2022: donderdag 3 nov

Het hoogtepunt van de eerste dag van het congres kun je omschrijven als ‘groeiend geloofsverlangen’. Want dat wekte de Amerikaan Bill Job op door de manier waarop hij deelde over wat hij leerde tijdens dertig jaar ondernemerschap in China. Door dichter bij God te wandelen, werd zijn last lichter en kreeg God meer ruimte om in de fabriek tastbaar te worden. Zijn verhaal voelde als brandstof voor onze innerlijke motor, en het gaf hoop dat de Here God ook hier in Nederland concreet betrokken wil zijn op de werkvloer.

Bill Job was dertig jaar BAM-ondernemer in China, waar bij diverse bedrijven had met honderden werknemers. De Amerikaan leerde op diepgaande wijze wat het inhoudt om de Here God het roer in handen te geven. Hij ging zichzelf zien als rentmeester en ervoer dat God zoveel meer wil helpen. Bill is een voorloper en veelgevraagd spreker binnen de internationale BAM-beweging.

Bill’s sessie is te zien op het BAM NL YouTube kanaal >> vanwege veiligheidsredenen is bij twee stukjes enkele seconden het geluid gedempt.

 

Blijf op de hoogte en ontvang de BAM-updates >>

 

BEELDIMPRESSIE CONGRES