Terugblik BAM Congres

Een impressie van het BAM Congres 2023: wat deelnemers vonden,

hoe het BAM team terugkijkt, sprekers op YouTube kanaal, en een beeld impressie. 

 

 

Wat vonden deelnemers?

“Ongedwongen setting. Authentieke verhalen. Inspirerend”

“Verbondenheid met andere bevlogen ondernemers, die allemaal zich inzetten voor de bouw van Gods koninkrijk”

“Gods Geest was overduidelijk aanwezig; wat een bemoediging”

“Veel diverse onderwerpen en nieuwe inzichten”

“Waardering voor profetisch gebed voor deelnemers”

“Het wordt elk jaar beter. Ik kan niet wachten tot 2024!”

 

 

 ‘Verwachtingen overtroffen’

Dat gevoel overheerst bij ons als organiserend team. We zagen groei: 1/3 van de 150+ deelnemers was nieuw, met meer diversiteit aan leeftijd, sekse en kleur. Eenderde van hen name ook beide dagen deel. De Lion’s Den was succesvol qua opkomst, pitches en toonzetting door Bart Kuijpers en Maurits Roose van Royalis Investment.
Verder zijn we dankbaar voor verdieping. Zoals sprekers/ondernemers Martin Schuurman en Ruben Bringsken die vertelden over hun visie en inzet voor structurele vernieuwing (herstel) binnen sectoren. Of de verdieping die Tiemen van Dijk bracht rondom het bouwen van een leven-gevende cultuur. We zagen hoe het geestelijke en praktische op een natuurlijke manier verweven werd: o.a. middels gesprekken, door de sprekers, en de gebedsteams. Bovenal was het de sfeer; de verbondenheid met, en interesse in elkaar. Die sfeer valt moeilijk te omschrijven. Dat moet je beleven.

 

 

Mike Baer ‘BAM vanuit Bijbels perspectief’
Mike is internationaal actief en opende beide dagen. Hij was kerkleider en stapte over naar business, in die rol zag hij deuren opengaan ‘als drager van het evangelie’, ook in zogenaamde ‘gesloten’ landen.

De twee sessies van Mike staan online op het YouTube kanaal van Business as Mission. Overige plenaire sessies komen ook op het BAM kanaal.

Met dank aan filmer Dirko Fouché (zie hier zijn portfolio)

 

 

 

 

 

BEELD IMPRESSIE

Mede dankzij de fotografie van Brayan Rodrigue