Landcent bestrijdt malaria

Arun Prabhu Stanley vertelt in deze podcast (Engelstalig) hoe hij zich door God geleid voelde om Landcent te starten, een ​​bedrijf dat zich toelegt op het bestrijden van aan armoede gerelateerde ziekten zoals malaria. Zij zetten daarbij in op duurzame en paradigma verschuivende innovaties op basis van natuurlijke kruiden en planten. In 2008 ontwikkelden hij samen met een vriend hun allereerste malarianet. Intussen werken ze samen met wereldwijd gerenommeerde laboratoria en is het Europese kantoor van Landcent gevestigd in Schiphol-Rijk.

Arun pitchte Landcent op het congres van 2019. Het resulteerde in eerste instantie in strategisch advies en meedenken van mensen uit het BAM netwerk (zoals ook andere pitchers vertelden in de vorige update). Echter de afgelopen tijd heeft met name MissionInvest  5 miljoen aan investeringen gerealiseerd voor Landcent, mede dankzij de inzet van Wim Hasselman.

In de podcast hoor je ondermeer ook wat BAM voor Arun betekent >>

 

Voor opnames op het kantoor bij Landcent, februari 2023

Lees meer over Arun en Landcent en je kunt ook op diverse manieren steunen, bezoek www.landcent.nl/podcast.

De podcast wordt gehost door Gea Gort en BAM-ondernemer Bill Job. De podcast verwijst voor verdieping naar het platform BAM Moves, met een leeromgeving, coaching en retraites. 

 

Blijf op de hoogte van Business as Mission Nederland en meld je aan voor de BAM-update >>