Blogs & Vlogs

Ontwikkelingen en meningen rondom BAM
in woord en beeld

Investeren mét Impact & Purpose: Quadraat Global & Podcast

Quadraat Global wil een brug zijn tussen ‘hier en daar’; een professionele brug. Zij richt zich op ondernemers, investeerders, maar ook NGO’s zoals zendingsorganisaties die in gebieden in ontwikkeling een gezonde business mét impact op willen zetten. Verder een podcast met daarin een verhelderende uitwisseling over het belang van een gezonde kijk op financiën—een cruciale 'brandstof' voor elk bedrijf.

Anderen bekrachtigen: Young Entrepreneurs Program (YEP) in Ethiopië

Vanuit het verlangen iets voor Ethiopië te betekenen, deed Peter Vos onderzoek, samen met Nederlandse christelijke ondernemers en zijn collega’s van Quadraat Global. Dit bedrijf gebruikt hun professionele consultancy skills eveneens om impact te maken in kwetsbare gebieden wereldwijd. Tijdens de reizen vroegen de ondernemers aan diverse plaatselijke instanties wat het land nodig zou hebben. “We kregen terug: dit land heeft behoefte aan kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap en management >>

De kracht van genoeg

Zelf heeft Natasja Narron  'de kracht van genoeg'  ontdekt, en dat is ook de missie van haar bedrijf Gabriël Financiele Bescherming, waar twintig medewerkers klanten ondersteunen bij financiele beslissingen die gelukkig maken: zowel op individueel, bedrijfs en organisatie niveau. Verder een podcast met Bill Job over generosity, en een video opname van Martin Schuurman's bijdrage op BAM Congres afgelopen november, waar hij pleit voor andere economische spelregels.

Verdieping – Boeken

Nederlands- en Engelstalige
boeken over BAM

BAM in het kort €7,95

Engelstalig €19,95

BAM! €16,95

Engelstalig, en meer op de site van Business as Mission.com

Meer Engelstalige boeken over BAM op de internationale site van BAM

ONZE PARTNERS