Blogs & Vlogs

Ontwikkelingen en meningen rondom BAM
in woord en beeld

BAM & kerkplanting in Rotterdam

Het integreren van gemeenschapsvorming en sociaal ondernemen; wie doet dat, en hoe doe je dat? Hans Euser deed er een onderzoek naar, in opdracht van de PKN. Zelf gaat deze kerk-pionier er ook mee aan de slag. In Bloemhof, een wijk in Rotterdam-Zuid. De aanloop ernaar toe is in elk geval wonderlijk verlopen...

Business & huiskerken in India

Door Gea Gort > “In reactie op covid-19 is ons team in India nu bezig met het maken van mondkapjes. Ze verkopen ze aan de lokale drogisterij en geven ze weg,” vertelt Jonathan Fokker. “Op die manier dienen ze de gemeenschap.” Hij traint en coacht oprichters van huiskerken onder onbereikte bevolkingsgroepen om bedrijven te starten zodat ze zelfvoorzienend kunnen worden.

De hamer en de spijker... een bemoediging!

Door IDEE > Een paar weken geleden las ik in het Financieel Dagblad het volgende: “Wie met een hamer een spijker in de muur slaat, is gericht op de spijker en niet op de hamer”. Een uitspraak van de Duitse filosoof Martin Scheidegger. Nu weet ik uit ervaring dat als je bij het “spijkeren” je op het ontwijken van de duim richt, je er geheid op slaat.

Verdieping – Boeken

Nederlands- en Engelstalige
boeken over BAM

BAM in het kort €7,95

Engelstalig €19,95

BAM! €16,95

Engelstalig, en meer op de site van Business as Mission.com

Meer Engelstalige boeken over BAM op de internationale site van BAM

ONZE PARTNERS

© Copyright - Business as Mission Nederland