Business as Mission Congres

 18 en 19 november 2021

Dordrecht 

 

Je bedrijf onderdeel laten zijn van Gods Missie voor deze wereld. Dat is het verlangen en de zoektocht van veel christenondernemers. Is dat ook jouw verlangen? Op het Business as Mission congres in november in Dordrecht ontmoet je gelijkgestemden, hoor je verhalen uit de praktijk en krijg je praktische handvatten.

Dit event is bedoeld voor ondernemers, aspirant-ondernemers en zakelijke professionals. Immers, ondernemerstalent en zakelijk inzicht is nodig om Business as Mission (BAM) mogelijk te maken. BAM wekt echter ook de interesse van werkers binnen kerk, zending en hulpverlening. Naast ondernemers, zijn zij – met name op donderdag 17 juni – ook hartelijk welkom, evenals mensen uit de onderwijswereld en studenten.

Het BAM congres vindt plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 november in Dordrecht. Noteer de data in je agenda en vertel het door!

Dit korte promo-filmpje vind je op de site. Daarin vertellen een aantal ondernemers waarom ze naar het congres gaan.

Meer info en aanmelden >>

www.businessasmission.nl/bamcongres2021/

 

Wat kun je verwachten op het BAM congres?

Tijdens plenaire sessies krijg je inzicht in het BAM-gedachtegoed, ook vanuit de praktijk. Daarnaast geven we aandacht aan thema’s zoals het belang van welvaart creëren (als talent en als Bijbelse opdracht), en laten we zien hoe business en gemeentestichting geïntegreerd kunnen worden. Tijdens interactieve lezingen in kleinere groepen komen vragen aan de orde als: Hoe kun je missie, doelen en strategie vormgeven vanuit het christelijk geloof? Hoe start je in Nederland een sociale onderneming vanuit het BAM gedachtegoed? Hoe kun je als bedrijf, vanuit jouw kerncompetentie en roeping, effectiever samenwerken met hulpverleningsorganisaties?

Verder krijg je handvatten en wil je je wellicht aansluiten bij een werkgroep of netwerk, bijvoorbeeld om vluchtelingen te helpen om een onderneming te starten of om te investeren in BAM-bedrijven. Daarnaast ontdek je mogelijkheden om als ondernemer wereldwijd ingezet te worden – middels coaching of door zelf te gaan naar Afrika, Azië of de zogenaamde gesloten landen. Mét jouw zakelijke ervaring, kennis en kunde.

Kortom, Business as Mission laat zien hoe het Koninkrijk van God eruit kan zien in de context van het bedrijfsleven. Hartelijk welkom om te proeven, te ontdekken en mee te doen binnen deze wereldwijde BAM-beweging, die ook in Nederland groeiende is.

Meer info op www.businessasmission.nl/bamcongres2021/

Foto’s